Motordag - Bli Racerförare för en dag!

Steg 1 kurs
På Gelleråsbanan i Karlskoga arrangeras Sveriges största banracingtävlingar, bl.a. klassiska Kanonloppet med STCC, Historisk racing och Road Racing. Här får du möjlighet att bli racerförare för en dag!

Vi börjar dagen med kaffe och smörgås, därefter följer teoretisk genomgång av regler, säkerhetsbestämmelser och spårvalsinstruktioner. Sedan är det dags för ombyte till racingutrustning och träningspass...

Bilar

Under dagen tävlar du med raceutrustade Volvo C30, Go-kart och kör Formel Renault 2.0 i racetempo.

Motordag C30 Small 230 1134 juni m dagMotordag Formel Small 230 113

Den klassiska Gelleråsbanan är ca 2400 m lång och är en mycket teknisk bana. Unik för att du kan se hela banan från publikplats.

Målsättning

Körupplevelsen du får under dagen har du även nytta av i den dagliga trafiken. Du lär dig allt från rätt körställning till kurvteknik. Dessutom får du testa hur säkerhetssystemen i bilen fungerar bla ABS och antisladdsystemet. Efter dagens slut kommer du att åka hem som en bättre och framför allt lyckligare bilförare.

On-board kameror i Volvo C30 Filmen visar körvyn samt i nedre högra hörnet finns inklippt en bild på kupén och föraren, filmen har även ljud. Filmen finns på ett USB-minne. Du kan köpa filmen för 395,- inkl moms och porto.

Bokning

Använd gärna vår onlinebokning för att boka in dig och dina vänner på en Motordag. Här kan du se vilka dagar som är lediga att boka.

Steg 1 gäller som praktik för att ta licens - standardbil/Formelbil. För standardbil kan du gå direkt till Steg 3.

Bli racerförare för en dag
Heldagsaktivitet:

Pris: Vardag 6 495,- Helgdag 6 995,- Priserna är per person.

Moms ingår med 6% för motoraktivitet 25% på förtäring

I ovanstående priser ingår utbildning med Volvo C30, Carolikart och Formel Renault 2,0, personlig försäkring, kaffe och smörgås, lunch samt lån av racingutrustning. Diplom med foto till alla deltagare och prispokaler till vinnarna.

6 495:-

Tillägg till Motordag att köra Volvo C30 T5

motordag
Vid bokning av steg 1 + 2 + 3 samtidigt

Steg 1 Motordag, Steg 2 Formelbil licens Steg 3 Teorikurs för licens

Pris: 14 950,- inkl. moms per person med Renault 2.0

14 950:-
 

Personlig försäkring ingår för svensk medborgare, för utländsk medborgare med tillfällig vistelse i Sverige tillkommer 450,-. Vid vagnskada gäller självrisk på 14 950,- per bil beroende på skada. Vid vårdslös körning debiteras dubbla självrisker.

Ladda hem pdf

Vagnpark teknisk data

Köp presentkort för denna aktivitet.

Nedan hittar du ett urval av våra aktiviteter, vid större grupper kan vi göra specialarrangemang